999精品在线视频,手机成人午夜在线视频,久久不卡国产精品无码,中日无码在线观看,成人av手机在线观看,日韩精品亚洲一区中文字幕,亚洲av无码人妻,四虎国产在线观看 ?

閱讀理解三篇

2010-12-30 02:16:50
中學英語之友·下(綜合版) 2010年2期

(A)

CAMBRIDGE, Massachusetts (AP)—Bill Gates is finally getting his Harvard degree—32 years after he walked away from the university on the path to becoming the worlds wealthiest person.

Gates, billionaire co-founder of Microsoft Crop, philanthropist(慈善家) and college June 7 when he delivers Harvard Universitys 356th graduation address.

“His contributions to the world of business and technology, and the great example he has set through his far-reaching philanthropy, will rightfully put him on center stage in Harvard Yard,” Harvard Alumni Association President Paul Finnegan said in a statement.

Gates is considered a member of Harvards Class of 1977, which celebrates its 30th reunion this year. He first came to the university in 1973 but left in 1975 to devote his time to developing Microsoft, which he founded that year with childhood friend Paul Allen.

Gates helped to turn Redmond, Wash-based Microsoft into the worlds largest maker of computer software, with revenues of more than $44 billion during the year 2006. He was the companys chief executive(首席執行官) until 2000.

Gates and his wife, Melinda, created the Bill and Melinda Gates Foundation in 2000, which is now the worlds largest philanthropic foundation with an endowment(捐獻資金) of about $ 33 billion. The foundation concentration concentrates on promoting global health, ending poverty and hunger, and enhancing education. The Gates Foundation is also a major donor to Harvard.

Jack, Reardon, Harvards associate vice president for university relations, said was no particular reason why the university waited until this year to honor Gates. He said Harvard consider many people for honorary degrees every year.

Forbes magazine earlier this year estimated Gates worth at $ 56 billion, making him the worlds richest person.

1. Which of the following is probably the best title of this passage? ____.

A. Bill Gates to become the worlds richest person

B. Bill Gates to give Harvard graduation address

C. Bill Gates to create the largest philanthropic foundation

D. Bill Gates to retire from Microsofts chief executive

2. Bill Gates will receive an honorary degree from Harvard because ____.

A. he is considered member of Harvards Class of 1977

B. he founded Microsoft and made it the worlds largest maker of computer software

C. he is considering celebrating his 30th reunion in Harvard University this year

D. he has made great contributions to the world of business as well as philanthropy

3. Which of the following statements is NOT true? ____.

A. There have ever been 355 graduation addresses since

B. In 1975 Microsoft was founded by Gates and Paul Allen

C. Gates was one of the excellent graduates from Harvard

D. The Gates Foundation had donated a lot of money to Harvard

4. We can concluded that Gates ____.

A. will devote more of his energy to solving global problems

B. would have been more successful with entire education in Harvard

C. will not be willing to accept the honorary degrees from Harvard

D. cares more about his reputation than anything else in the world

(B)

Nelson Mandela is respected and admired around the world. To South Africa he is a super star. He is a hero who shocked the world by fighting for peace between races, even though he spent 27 years in the prison of the South Africas white, raciest regime(政權).

Mandela, who won the nations first all-race elections after the fall of apartheid(種族隔離) in 1994, retired in 1999. But even now, he is as popular as ever.

His popularity has inspired an entire national industry. His portrait(肖像) has appeared at many places, including on some goods. His face has appeared on a South African coin; a district of a city was named in his honor and some business leaders hope to build a giant statue that looks like him—the Statue of Freedom. It would stand taller than New Yorks Statue of Liberty(自由女神像).

His popularity is similar to that of John F. Kennedy in the US or Winston Churchill in Britain, but few politicians today have achieved his level of admiration, said Tom Lodge, head of the Political Science Department of the University of the Witwatersrand.

“Sometime it isnt completely appreciated what a skilled performed Mandela has been throughout his political career. Hes a very, very clever man.”

However, he is far from perfect.

Most articles about his birthday, which appeared in every major South African newspaper on the day, briefly mentioned that Mandela did have shortcomings.

Then they returned to their flowing praises.

“Through the ages, the human race has had its icons(偶像)—men and women who rose above ordinary people to inspire their generation,” The Mail and Guardian Weekly said “In our generation, the gods brought us Nelson Mandela.”

1. Nelson Mandela is loved by everyone in South Africa because ____.

A. hes as popular as Kennedy and Churchill

B. he spent 27 years in prison

C. he fought hard against racism

D. hes the first black president

2. Mandelas portrait has appeared at many places for the reasons EXCEPT ____.

A. showing the nations love for him B. being used to help develop business

C. celebrating his birthday D. raising money for the Statue of Freedom

3. The underlined sentence means “____”

A. We are proud to live in Mandelas time B. Mandela is as great as a god

C. We are proud to know Mandela D. Mandela lives together with us all

4. What can we infer from the article? ____.

A. The Statue of Freedom is a present for Mandelas birthday

B. The article may have appeared in a newspaper on Mandelas birthday

C. Most articles focused on Mandelas shortcomings

D. According to the article, Mandela is very skilled politician

(C)

Have you ever seen any students whose trousers hang so low that you can see their underwear? What do you think of that? Fashionable? Some of todays teenagers are big fans of such a look. But recently this trend has been at the center of an argument in Italian middle schools.

The headmaster of a school in central Italy has asked students to stop wearing low-rise jeans that expose underwear and parts of the body. His request came after a class trip, when he saw one boys baggy trousers slide(滑) to his feet. He pointed out that this way of dressing is not suitable for school.

But in Italy, a nation that takes fashion very seriously, the suggestion caused a debate among parents, teachers and students. The issue is whether the head teachers request will limit students freedom or whether dress in Italian schools is too casual.

A parents group praised the move in favor of good taste, while others advised schools to stop worrying about fashion.

“We do not want to kick fashion out,” the headmaster explained, “but extremes of fashion like this are not right in school.” Many other schools have now requested that their students also stop wearing such trousers.

Most students have simply ignored the request. Ludovica Gaudio, 14, wore extremely low trousers exposing orange underwear in class. It was cold, so she wore a matching orange scarf.

Another 14-year-old girl said she should probably respect the request, simply for practical reasons. “I dont really feel comfortable in those sort of jeans,” said Sarah Latttanzi. “In winter when dressed like that, its quite cold and I am afraid my stomach will ache.”

1. What led to the argument in Italian middle schools? ____.

A. Students craze for fashion B. Clothes that are too exposing

C. Students ignored dress codes D. Students underwear

2. Which of the following supports the headmasters request? ____.

A. Fashion should be taken seriously

B. Fashion should not be followed in school

C. Students should have their freedom in choosing what they wear

D. Students should be encouraged to have good taste in clothes

3. The argument against the headmasters request is that ____.

A. schools should pay attention to things more important than students clothes

B. fashion should not be followed in school

C. dress in Italian schools is too casual

D. low-rise jeans can do harm to youngers health

4. The purpose of this story is to ____.

A. show Chinese students that wearing very fashionable clothes in school is under attack in other countries, too

B. show that dress code is necessary even in a country like Italy

C. tell us that a debate started in Italian middle schools over the way students dress in school

D. let us see that Italian students react differently to schools requests

答案及解析:(A)1.B 本文主要講述比爾?蓋茨32年后終于獲得了哈佛大學的學位。由第二段可知答案為B項。2.D 根據文章第三段的第一句可知答案為D項。3.C 由文章第二段、第四段和第六段可知答案為C項。4.A 由文章第六段中的第二句可知答案為A項。(B)1.C 由第一段可知:曼德拉利用和平斗爭的手段,動搖并推翻了南非白人種族主義政權,建立了民族平等的國家。2.D 由第三段可知,曼德拉的肖像出現在各種場合,包括商品上,這促成了工業的發展,故B項正確。由第七段的Most articles about his birthday…可知C項的說法是正確的。通讀全文可知A項的說法也正確。只有D項沒有提到。3.A 這是在對曼德拉進行了大量贊揚之后的總結性語言,是借用報刊的評述來表達全民對曼德拉的贊揚。4.B 文章第三段末尾雖提到the Statue of Freedom,,但并沒有提到這個塑像是給曼德拉的生日禮物。文章第七段briefly mentioned that Mandela did have shortcomings 中的briefly及第八段Then they returned to their flowing praises說明媒體并不集中報道曼德拉的缺點。由文章第五段可知D項不對。(C)1.B 由文章第一段可知答案為B項。2.D 由文中這位校長的話可知答案選D項。3.A 利用排除法可知答案選A項。4.C 文章第一段最后一句為中心句,故答案選C項。

主站蜘蛛池模板: 亚洲精品福利网站| 色婷婷综合激情视频免费看| 亚洲欧美日韩另类在线一| 亚洲色图综合在线| 亚洲动漫h| 国产真实乱人视频| 91国内在线观看| 蜜芽国产尤物av尤物在线看| 香蕉久久国产精品免| 99热国产这里只有精品无卡顿"| 亚洲欧洲国产成人综合不卡| 亚洲欧美日本国产专区一区| 精品一区二区三区波多野结衣 | 国产99视频免费精品是看6| 高清不卡毛片| www.亚洲一区| 国产精品欧美激情| 欧美性色综合网| 伊人精品视频免费在线| 婷婷丁香色| 欧美人人干| 四虎永久在线| 亚洲天堂网在线播放| 亚洲欧州色色免费AV| 欧美国产中文| 国内精自视频品线一二区| 精品国产免费人成在线观看| 国内熟女少妇一线天| 免费看a毛片| 欧美午夜在线观看| 国产成人AV男人的天堂| 久久精品只有这里有| 免费无码AV片在线观看国产| 亚洲日本精品一区二区| 中文无码精品A∨在线观看不卡| 97视频免费看| 欧美特级AAAAAA视频免费观看| 2024av在线无码中文最新| 亚洲免费毛片| 亚洲视频二| 99re热精品视频中文字幕不卡| www.国产福利| 国产精品内射视频| 欧美天堂在线| 色噜噜狠狠色综合网图区| 天堂网亚洲系列亚洲系列| 成人亚洲视频| 婷婷激情五月网| 成人在线不卡视频| 性欧美久久| 毛片一级在线| 精品国产99久久| 日韩午夜福利在线观看| 日韩视频免费| 日本成人一区| 久久视精品| 色婷婷成人| 特级欧美视频aaaaaa| 精品无码视频在线观看| 精品国产成人av免费| 国产成人综合在线观看| 日韩欧美91| 欧美三级日韩三级| 在线中文字幕网| 一级高清毛片免费a级高清毛片| 日本不卡在线| 久久综合色88| 国产精品午夜电影| 全部免费毛片免费播放| 性色一区| 亚洲天堂.com| 欧美成人精品一区二区| 亚洲综合狠狠| 午夜国产精品视频黄| 日本国产精品一区久久久| 热99re99首页精品亚洲五月天| 婷婷五月在线| 天堂网国产| 国产成人综合日韩精品无码不卡| 久久精品国产免费观看频道| 热re99久久精品国99热| 777午夜精品电影免费看|