999精品在线视频,手机成人午夜在线视频,久久不卡国产精品无码,中日无码在线观看,成人av手机在线观看,日韩精品亚洲一区中文字幕,亚洲av无码人妻,四虎国产在线观看 ?

高三模擬試題

2010-12-31 00:00:00
閱讀與作文(英語高中版) 2010年8期

第二部分:英語知識運(yùn)用(共兩節(jié),滿分45分)

第一節(jié):單項(xiàng)填空(共15小題;每小題1分,滿分15分)

從A、B、C、D四個(gè)選項(xiàng)中選出可以填入空白處的最佳選項(xiàng)。

21. Cars moved very slowly in the 1930s,but they ______ faster than in the 1920s.

A. were movingB. did moveC. had movedD. would move

22. He thought there would be many people at the show,but when he arrived he found

______ .

A. no oneB. nobodyC. nothingD. none

23. Alice said she was really busy this week, but I think she ______ show up at the

party if she doesn't have to work overtime on Friday.

A. mightB. wouldC. mustD. shall

24.--The vase cost me almost 100 yuan.

--Well,it was crazy of you to spend so much money ______ you could buy a much

cheaper one.

A. whileB. ifC. becauseD. when

25.--Why are you looking so disappointed, Ken?

--The outdoor concert ______ for tomorrow will be put off.

A. planned B. planningC. to planD. to be planned

26. The newcomer is from Tibet, ______ I can tell from his appearance.

A. whichB. whatC. whereD. who

27.--We had ______ really cold February this year.

--I can't remember _______ spring when it snowed in Nantong.

A. a;不填B.不填;theC.the;aD. a;a

28.--I saw Dave in the lift this morning.

--Really? He ______ around here for a long time.

A. won't be seenB. wasn't seen

C. hasn't been seenD. hadn't been seen

29. When Gisli was very young,he was terribly frightened of snakes,but he soon ______

it.

A. got overB. got acrossC. got throughD. got off

30. The actor threw himself from the horse, as if ______ .

A. to be shotB. being shotC. shootingD. shot

31.--I really thought I'd win the game.

--Oh, well, ______ , Bill.

A. no problemB. better luck next time

C. best wishesD. take your time

32. I'd love to go on the voyage to Tahiti with Robin, but I doubt if we could ______

something like that.

A. affordB. offerC. permitD. receive

33. A man may usually be known by the books he reads ______ by the friends he

keeps.

A. rather thanB. as well asC. in place ofD. as many as

34. So seriously ______ in the car accident that he was sent to hospital at once.

A. his leg was hurtB. was his leg hurtC. his leg hurtD. did his leg hurt

35.--How much do the pencils cost?

--Three pounds ______ pencils.

A. by two dozen ofB. for two dozen ofC. by two dozenD. for two dozen

第二節(jié):完形填空(共20小題;每小題1.5分,滿分30分)

閱讀下面短文,掌握其大意,然后從所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng)。

A sense of humor is just one of the many things shared by Alfred and Anthony Melillo,64 year-old twin brothers from East Haven who made 36 in February 2002. On Christmas Eve, 1992, Anthony had a heart transplant from a 21-year-old donor (捐獻(xiàn)者). Two days before Valentine's Day in 2002, Alfred37a 19-year-old heart, 38the first time on record that twin adults each received heart transplants.

\"I'm 15 minutes older than him, but now I'm39 because of my heart and I'm not going to 40 him,\" Alfred said with a broad smile, pointing to his41 while talking to a roomful of reporters, who 42 their jokes frequently.

43 the twin knew that genetics(遺傳) might have played a 44 in their condition, they recognized that their 45 habits might have also contributed to their heart problems. \"We'd put half a pound of butter on a steak. I over did it on all the food that tasted good,46I guess I deserve(應(yīng)得) what I should get for not dieting47 .\"

The discussion48 to Anthony's recovery(康復(fù)). In the five years since his heart transplant, he had been on a systematic49program where he regularly rode a bicycle for five miles, swam each day, and walked a couple of miles. He was 50 under medical care, but not nearly as much as Alfred, who was just in the 51stage of his recovery.

\"Right now I 52 pretty young and I'm doing very well,\" Anthony said. \"I feel like a 53person.\"

Alfred said his54 , of course, was to feel even better than this brother. But he 55 ,\"I love my brother very much. We're very close to each other and I'm sure we'll do just as fine.\"

36. A. historyB. operationsC. changesD. progress

37. A. receivedB. gainedC. offeredD. changed

38. A. writingB. breakingC. markingD. reporting

39. A. strongerB. betterC. youngerD. earlier

40. A. blameB. supportC. loveD. respect

41. A. brotherB. chestC. doctorD. face

42. A. talked aboutB. laughed atC. put downD. made up

43. A. WhileB. AsC. UntilD. When

44. A. trickB. jokeC. role D. game

45. A. cookingB. eatingC. exercising D. sleeping

46. A. soB. butC. otherwiseD. for

47. A. slowlyB. correctlyC. regularlyD. properly

48. A. ledB. movedC. stuckD. pointed

49. A. exerciseB. medicineC. educationD. cycling

50. A. everB. evenC. alreadyD. still

51. A. finalB. importantC. recentD. early

52. A. feelB. lookC. seemD. prove

53. A. happyB. luckyC. newD. healthy

54. A. stateB. ideaC. demandD. goal

55. A. commentedB. addedC. regrettedD. said

第三部分:閱讀理解(共20小題;每小題2分,滿分40分)

閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng)。

A

1. Needed: Full time secretary position available. Applicants should be able to type 60

words a minute. No computer skills required. Apply in person at United Business

Ltd. , 17

Browning Street.

2. Are you looking for a part time job? We require 3 part time shop assistants to work

during the evening. No experience is required, applicants should be between 18 and

26. Call 366-76564 for more information.

3. Computer trained secretaries: Do you have experience working with computers?

Would you like a full time position working in an exciting new company? If your

answer is yes, call 457-896754.

4. Teacher needed: Tommy's Kindergarten needs 2 teachers/trainers to help with

classes from 9 am to 3 pm. Applicants should have appropriate licenses (許可證).

For more information visit Tommy's Kindergarten in Leicester Square No. 56.

5. Part time work available: We are looking for retired adults who would like to work

part time at the weekend. Responsibilities include answering the telephone and giving

customers information. For more information contactNileAirlinesbycalling

345674132.

6. University positions open: The University of Cumberland is looking for 4 teaching

assistants to help with homework correction. Applicants should have a degree in

one of the following: Political Science, Computer Science,Economics or History.

Please contact (聯(lián)系) the University of Cumberland for more information.

56. Suppose you are a first-year student who wants to earn some money to pay your

university expenses, you may ______ .

A. call 345-674132 B. call 366-76564

C. contact United Business Ltd. D. contact Cumberland University

57. According to the advertisements, which of the following is TRUE?

A. Experience is required if you want to work as a shop assistant.

B. You may be employed by United Business Ltd. if you can type fast enough.

C. You are sure to get a job at Tommy's Kindergarten if you have a degree.

D. Nile Airlines needs a person to deal with customers' information.

58. Who are the advertisements intended for?

A. Job hunters. B. College graduates.

C. Retired teachers. D. Computer majors.

B

I was born in Tuckahoe, Talbot Country, Maryland. I have no accurate(準(zhǔn)確的) knowledge of my age, never having seen any record containing it. By far the larger part of the slaves know as little of their ages as horses know of theirs, and it is the wish of most masters within my knowledge to keep their slaves thus ignorant(不知情的). I do not remember having ever met a slave who could tell of his birthday. They seldom come nearer to it than planting-time, harvesting, springtime, or falltime. A lack of information concerning my own was a source of unhappiness to me even during childhood. The white children could tell their ages, I could not tell. Why the same right ought to be taken away from me. I was not allowed to ask my master about it. He considered all such questions on the part of a slave improper and impolite. The nearest estimate(估計(jì)) I can live makes me now between twenty-seven and twenty-eight years of age. I come to this, from hearing my master say, some time during 1835, I was about seventeen years old. My mother was named Harriet Bailey. She was the daughter of Isaac and Betsey Bailey, both colored, and quite dark.

My father was a white man. The opinion was also whispered that my master was my father; but of the correctness of this opinion, I know nothing and I had no means to know. My mother and I were separated when I was but an infant--before I knew her as my mother. It is a common custom, in the part of Maryland from which I ran away, to part children from their mothers at a very early age. Frequently, before the child has reached its twelfth month, its mother is taken from it, and hired out on some farm a considerable distance off, and the child is placed under the care of an older woman, too old for field labor.

59. It can be learned from the text that ______ .

A. the slaves forgot the exact time when they were born

B. the writer didn't know whether his master was his father

C. the writer was about twenty-seven years old in 1835

D. the writer's mother left him as soon as he was born

60. The underlined word\"it\" in Paragraph 1 refers to ______ .

A. their birthdayB. my age

C. a recordD. Maryland

61. According to the passage,when the writer was very young his mother ______ .

A. ran awayB. was light-skinned

C. had several childrenD. was sent to work elsewhere

62. The author was most probably raised ______ .

A. by his grandparents B. by an old woman slave

C. with his master's supportD. together with other children

63. How does the writer feel about not knowing his age?

A. Curious.B. Unhappy. C. Astonished.D. Ashamed.

C

Recently, two professors of the University of Nebraska made a weekly television programme in which they discussed worthwhile books. Even primary school graduates watched, listened and learned. Therefore, it is not true that ETV has not been taught in the United States. I doubt the statement that \"programmes which inform and enrich the mind in a general manner are wasted in schools\". There is a need to teach directly by television if we take teaching in the broad sense of the term.

Direct teaching by television has been explained as a series(系列) of television lessons directly related to a particular classroom textbook to satisfy the needs of pupils and teachers in a particular subject. Each lesson will be prepared by a teacher-specialist who also knows television production techniques and uses the modern technology in a television studio to put across his subject.

Will such TV lessons do without the services of a classroom teacher or will they cost him his reputation(名譽(yù)) or job? No! In fact,without the classroom teacher to review the material, enlarge on it and answer questions that the students may bring up,such TV lessons would not be of very great value.

The children who watch ETV do so with different results from very good to fair. Possibly, the programs are too similar or too serious. Generally, they are not too long. Very likely, the children who benefit least are the slow learners. However,it is believed that there is a bright future for ETV inside and outside the classroom. The time may come when bigger and clearer screens will be used in the classroom, bigger and better. Programs will be exchanged between countries and more foreign experts will be brought in, listened to and followed by newcomers in the ETV field.

64. Which of the following suggests the programme is popular?

A. It was shown every week.

B. Even children enjoyed watching it.

C. It was made by university professors.

D. Worthwhile books were discussed in it.

65. Which of the following is TRUE about ETV according to the text?

A. It requires a good command of modern technology.

B. It can be valuable without classroom teachers.

C. It can meet all the needs of both teachers and students.

D. It is sure to help different students achieve good results.

66. The underlined phrase \"to put across his subject\" probably means ______ .

A. to explain his subjectB. to learn his subject well

C. to discuss his subject D. to know what he is talking about

67. What would be the best title for the text?

A. The Future of ETV.

B. ETV - A New Way of Teaching.

C. The Excitement of ETV.

D. The Advantages and Disadvantages of ETV.

D

At a three-hour hearing(意見聽取會(huì)) on testing, Eva S. Moskowitz,chairwoman of New York City Council's Education Department said she found it troubling that under the present system, a general education student would be required to take 21 citywide and statewide tests from kindergartens through 12th grade. She found fault with the high price charged by the companies that make the tests. She also objected to teachers' being out of the classroom for days at a time to grade the exams.

But she seemed most dissatisfied with what she called the test scores' slow return. She gave an example: Results for students in grades 3,5,6 and 7 who take the citywide English Language arts exam in the spring at a cost of $1.2 million to the city will not be sent to schools until June, once the school year is over.

Ms. Mei, the city's senior instructional manager for testing, said that schools use a number of tests, not just the citywide and statewide tests, to find out how students are getting on with their studies so that proper instructions can be offered. And she said the formal tests are valuable in helping decide which students will be invited to summer school, and for instructional purposes in the next school year.

Ms. Moskowitz pressed Ms Mei on the quarterly diagnostic (診斷性的) tests. Those scores are not mailed home to parents,although Ms. Mei said they could be found out online. Ms. Moskowitz said she strongly believed parents should be able to know those scores without having to use the Internet. In answer to this, Ms. Mei said that the results had been delivered to the schools in computerized form since October, and were there for any parent who asked.

Toward the end of the hearing, to further support her central point, Ms. Moskowiz told Ms. Mei, \"If we're giving these tests without changing educational practices, we're spitting in the wind.\"

68. According to Ms. Mei, formal tests are valuable because ______ .

A. they can serve instructional purposes

B. they are citywide and statewide tests

C. they are made by special companies

D. they can help students in summer school

69. Which of the following is TRUE about diagnostic tests?

A. They are held on the Internet.

B. They take place every three months.

C. The scores are mailed home to parents.

D. The results are delivered in printed form.

70. What can be seen from the text?

A. An advantage of the hearing.

B. A disadvantage of computers.

C. An advantage of the educational system.

D. A disadvantage of citywide and statewide tests.

71. What would be the best title for the text?

A. Fewer Tests Needed

B. Less Spent on Tests

C. Quicker Test Results Required

D. Better Educational System Wanted

E

WASHINGTON Mar 2, 2005 - More people than ever are driving under the influence of their cell phones, according to a survey(調(diào)查) published Tuesday by the National Highway Traffic Safety Administration.

The survey showed 8 percent of drivers, or 1.2 million people, were using hand-held or handsfree cell phones during daylight hours last year, a 50 percent increase since 2002 and a 100 percent rise in four years.

All that talking is a potential safety problem, said NHTSA spokesman Rae Tyson. \"While we don't have hard proof that there's been an increase in the number of accidents, we know that talking on the phone can affect driver performance,\" he said.

The District of Columbia and New Hampshire no longer allow talking on hand-held cellphones while driving, according to the Governors Highway Safety Association.

Some communities, such as Brookline, Mass. and Santa Fe, require handsfree cell phones, but about a half-dozen states prevent local governments from limiting cell phone use in cars.

Young drivers, between 16 and 24, increased their talking on cell phones by 60 percent between 2002 and 2004.

The National Transportation Safety Board said it wants all 50 states to ban those with learner's permits from using cell phones or other wireless devices while driving. New Jersey and Maine are the only two that have passed such laws.

The survey was carried out between June 7 and July 11, 2004, at 1,200 road sites across the country and, in some cases, done by telephone.

72. Which of the following shows the right number of drivers who used cell phone

while driving?

73. The underlined word \"potential\" in Paragraph 3 probably means ______ .

A. seriousB. possibleC. commonD. obvious

74. It can be inferred that ______ .

A. there isn't hard proof that using cell phones while driving will cause more

accidents

B. some districts will no longer allow drivers to talk on hand-held cell phone

C. people hold different opinions as to whether cell phone use in cars should be

limited

D. only two states have passed laws to ban drivers using cell phones while driving

75. The main purpose of this text is to ______ .

A. encourage drivers to use handfree cell phones

B. inform people about cell phone use while driving

C. advise drivers to use cell phones carefully

D. warn people not to use cell phones in ears

高三模擬試題答案

?薈單項(xiàng)選擇?薈

21.B解析:do/does/did+動(dòng)詞原形,是強(qiáng)調(diào)的一種形式。

錯(cuò)解:C

錯(cuò)因分析:由in the 1930s和in the 1920s而產(chǎn)生的誤導(dǎo),且沒有掌握一般過去時(shí)的用法。

22.D解析:none在此表泛指,意為“沒有一個(gè)人”,相當(dāng)于no people。

錯(cuò)解:A或C

錯(cuò)因分析:沒有放在語境中進(jìn)行考慮,且沒有掌握no one,nobody和none的用法和區(qū)別。

23.A解析:might表可能性,說話者不能肯定。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:沒有注意到上下文的時(shí)態(tài)提示,誤當(dāng)作虛擬語氣。

24.D解析:when表示對比(常可譯為“本該……而”)e.g.She stopped when she might have succeeded

next time.

錯(cuò)解:C

錯(cuò)因分析:沒有分析好兩個(gè)句子之間的關(guān)系,而且沒有掌握when的用法。

25.A解析:非謂語動(dòng)詞充當(dāng)定語時(shí),①過去分詞表被動(dòng),強(qiáng)調(diào)動(dòng)作的已完成;②-ing分詞表主動(dòng)強(qiáng)調(diào)

動(dòng)作正在進(jìn)行;③動(dòng)詞不定式表動(dòng)作還未發(fā)生。

錯(cuò)解:B或D

錯(cuò)因分析:沒有弄清concert和plan是被動(dòng)關(guān)系,或被tomorrow誤導(dǎo)用不定式表將來。

26.A解析:which引導(dǎo)非限制性定語從句,其本身充當(dāng)tell的賓語。

錯(cuò)解:C

錯(cuò)因分析:沒有斷定從句是定語從句,且未能正確確定先行詞。

27.D解析:在表示季節(jié)、月份、日期、三餐等的名詞前有修飾語時(shí),名詞前可加不定冠詞。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未掌握冠詞的用法。

28.D解析:強(qiáng)調(diào)過去的過去。

錯(cuò)解:C

錯(cuò)因分析:受for a long time誤導(dǎo),未注意上句的過去時(shí)態(tài)的提示。

29.A解析:get over“克服,擺脫(某種情緒)”;get across“被……理解、講清楚”;get through“做完、通過

(考試等)”;get off“下車、起飛等”。

錯(cuò)解:B,C或D

錯(cuò)因分析:未掌握各個(gè)選項(xiàng)的準(zhǔn)確意義。

30.D解析:完整的句子以為:“as if (he was) shot”。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未掌握非謂語動(dòng)詞的用法。

31.B解析:考查交際用語的應(yīng)用。

錯(cuò)解:C

錯(cuò)因分析:未注意到I really thought I’d win the game這一關(guān)鍵提示的時(shí)態(tài)。

32.A 解析:afford付得起(費(fèi)用)。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未掌握各選項(xiàng)的意義,未理解句意。

33.B解析:rather than“而不是”;as well as“和、又”。

錯(cuò)解:A

錯(cuò)因分析:未理解句意。

34.B解析:在so/such…that句式中,so或such放到句首時(shí),主句要使用部分倒裝。

錯(cuò)解:A

錯(cuò)因分析:未掌握so+adj/adv.提前應(yīng)倒裝這一知識。

35.D解析:for花(出)……(價(jià))錢;hundred,million,dozen等前面有數(shù)詞時(shí),直接修飾名詞,不要加of(除

非名詞前有修飾語)。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未掌握dozen的用法。

?薈完形填空?薈

語篇解讀:本文講述了一對雙胞胎兄弟在三天內(nèi)都接受了心臟移植手術(shù),并正在康復(fù)中。兄弟倆

樂觀,開朗,積極的面對疾病和生活。

36.A解析:make history創(chuàng)造歷史。文章說到,兄弟倆都接受心臟移植。

錯(cuò)解:B或D

錯(cuò)因分析:受思維定勢影響(固定短語make progress)。未掌握與operations搭配的動(dòng)詞。

37.A解析:receive作“接受”講。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未能區(qū)分receive和gain。

38.C解析:mark\"標(biāo)志”。

錯(cuò)解:A

錯(cuò)因分析:受漢語思維影響。

39.C解析:文章一開始就說到兄弟倆有幽默感,Alfred接受的心臟是一個(gè)十九歲的人的,所以他說他

更年輕。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:忽略上文中older than him的提示。

40.D解析:因此我不會(huì)尊敬他。

錯(cuò)解:C

錯(cuò)因分析:未理解文章。

41.A解析:從前句可知,他在談?wù)揂nthony。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:受上文a heart transplant等的誤導(dǎo)。

42.B解析:記者們聽到他的笑話,都大笑。

錯(cuò)解:C

錯(cuò)因分析:未能按照常識分析。

43.A解析:這里while引導(dǎo)讓步狀語從句,意為“盡管”。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未能理解文章。

44.C解析:play a role\"起作用”。

錯(cuò)解:A或B

錯(cuò)因分析:受固定短語影響,未能區(qū)分其具體意義。

45.B解析:顯然是指飲食習(xí)慣。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:忽略了下文的關(guān)鍵提示:butter,steak,food。

46.A解析:表因果關(guān)系。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未能理解文章。

47.D解析:由前句可知,我吃黃油太多,造成心臟病,這是由于飲食不恰當(dāng)?shù)慕Y(jié)果。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未能正確理解文章,沒能區(qū)分properly和correctly的意義。

48.B解析:討論(的話題)轉(zhuǎn)移到Anthony的康復(fù)上。

錯(cuò)解:A,C或D

錯(cuò)因分析:受思維定勢(固定用法)影響。

49.A解析:從后面的騎車、游泳和散步可推知,這里是指運(yùn)動(dòng)項(xiàng)目。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:忽略本句中的rode a bicycle for five minutes,swam each day,and walked a couple of miles

提示。

50.D解析:根據(jù)下文可知,他仍然在接受治療。

錯(cuò)解:C

錯(cuò)因分析:未利用常識分析。

51.D解析:由于Alfred在大量接受治療,可推知,他處于康復(fù)的早期階段。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未注意上文的細(xì)節(jié)提示,此處是與Anthony的對比。

52.A解析:自己感受年輕。

錯(cuò)解:C

錯(cuò)因分析:忽略了下文的提示,未理解文章。

53.C解析:身體在逐步康復(fù),我好像是一個(gè)新人。

錯(cuò)解:B或D

錯(cuò)因分析:忽略了上文的提示,未能理解Anthony獲得新生的心情。

54.D解析:goal“目標(biāo)”。

錯(cuò)解:A

錯(cuò)因分析:未理解文意。

55.B解析:add“補(bǔ)充說”。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:未理解前后文的邏輯關(guān)系。

?薈閱讀理解?薈

A語篇解讀:本文是6篇招工廣告。

56.B解析:由于是一年級的大學(xué)生,只能做兼職工作。第二則廣告提供的工作不需要經(jīng)驗(yàn),因此B

正確。

錯(cuò)解:A

錯(cuò)因分析:未能充分滿足題干的要求。

57.B解析:本題可采用排除法,A、C和D項(xiàng)均中排除。

錯(cuò)解:C

錯(cuò)因分析:未能充分注意各選項(xiàng)與各廣告之間的細(xì)節(jié)對應(yīng)。

58.A解析:很明顯本廣告是為求職者提供服務(wù)的。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未能全面理解文章內(nèi)容。

B語篇解讀:作者通過文章想告訴讀者自己的大概年齡和身世。

59.B解析:從文章第二段前兩句可以看出。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:未能理解文章中的有關(guān)細(xì)節(jié)。

60.A解析:由文章第一段第四句可知。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:未能根據(jù)上下文提示答題,忽略上文中birthday的提示。

61.D解析:文章說到,當(dāng)孩子長到十二個(gè)月時(shí),小孩的母親被帶走,到別的農(nóng)場去干活。

錯(cuò)解:A

錯(cuò)因分析:忽略了……and hired out on some farm a considerable distance off…的提示。

62.B解析:從文章的最后一句可推知。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:遺漏了……and the child is placed under the…of an older woman…這個(gè)重要信息。

63.B解析:文章第一段說:“A lack of information concerning my own was a source of unhappiness to me

even during childhood”由此可知B正確。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:遺漏了第一段中A lack…of unhappiness…的提示。

C語篇解讀:本文談到一種新的教學(xué)方式——ETV。

64.B解析:文章第一段說,甚至小學(xué)生都看這個(gè)電視節(jié)目、聽這個(gè)電視節(jié)目和學(xué)習(xí)相關(guān)知識,這是該

節(jié)目受歡迎的標(biāo)志。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:第一段第一句話誤導(dǎo),且沒有審清題干要求。

65.A解析:由文章第二段最后一句可推知。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未能理解有關(guān)ETV的細(xì)節(jié)信息。

66.A解析:根據(jù)上文,可知put across意為“解釋,使明白”。

錯(cuò)解:C

錯(cuò)因分析:未注意到上下文的提示,和利用常識解題。

67.B解析:通讀整篇文章可知。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:以偏概全。

D語篇解讀:本文介紹了一次關(guān)于測試的意見聽證會(huì)。在聽證會(huì)上Ms.Moskowitz提出了關(guān)于測試

的弊端和困擾,而Ms.Mei給予了相應(yīng)的答復(fù)。

68.A解析:文章第三段中說:“…said that schools use a number of tests,not just the city wide and statewide

tests,to find out how students are getting on with their studies so that proper instructions can be

offered.”由此,可推知A正確。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:未能正確理解文中第三段第一句話的意思。

69.B解析:文章倒數(shù)第二段說,“Ms.Moskowitz pressed Ms.Mei on the quarterly diagnostic tests.”

quarterly“每季度”。

錯(cuò)解:A

錯(cuò)因分析:未能正確理解文章第四段的內(nèi)容,不知道quarterly的意義。

70.D解析:本題可用排除法。

錯(cuò)解:A

錯(cuò)因分析:未能全面概括的分析理解文章內(nèi)容。

71.C解析:由文章第二段可推知。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:未能全面概括的分析理解文章內(nèi)容。

E語篇解讀:本文告訴讀者人們在開車時(shí)使用手機(jī)的情況。

72.A解析:文章提到,自2002年來,司機(jī)使用的手機(jī)的數(shù)量增加了50%,四年里上升了100%,通過

分析A圖正確。

錯(cuò)解:B

錯(cuò)因分析:未能正確理解文章的第二段內(nèi)容。

73.B解析:結(jié)合上下文可知B正確。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:忽略下文Rac Tyson所說的話給出的提示。

74.C解析:文章說到幾種人對開車時(shí)使用手機(jī)的觀點(diǎn)和態(tài)度。

錯(cuò)解:A、B或D

錯(cuò)因分析:未正確理解題干意義和文章中的有關(guān)細(xì)節(jié)。

75.B解析:本文僅僅告訴讀者司機(jī)開車時(shí)使用手機(jī)的情況。

錯(cuò)解:D

錯(cuò)因分析:以自己的主觀想法代替作者的觀點(diǎn),未能理解作者的意圖。

主站蜘蛛池模板: 国产va在线| 自拍中文字幕| 这里只有精品在线| 国产成人高清精品免费5388| 国产黑人在线| 亚洲国产综合自在线另类| 欧美人人干| 亚洲成av人无码综合在线观看| 国产成人一区在线播放| 97视频精品全国在线观看| 欧美中文字幕在线二区| 久久黄色一级视频| 超清人妻系列无码专区| 色亚洲激情综合精品无码视频| 亚洲视屏在线观看| 日韩精品亚洲精品第一页| 大陆精大陆国产国语精品1024| 国产精品主播| 午夜少妇精品视频小电影| 欧洲高清无码在线| 欧美精品黑人粗大| 亚洲中文字幕av无码区| 久久国产黑丝袜视频| 72种姿势欧美久久久大黄蕉| 久久国产精品嫖妓| 麻豆AV网站免费进入| 97久久免费视频| 在线欧美一区| 直接黄91麻豆网站| 国产综合无码一区二区色蜜蜜| 国产一级二级三级毛片| 这里只有精品在线播放| 国产欧美另类| 国产白浆一区二区三区视频在线| 熟女成人国产精品视频| 人人澡人人爽欧美一区| 国产成人亚洲精品色欲AV| 天天做天天爱天天爽综合区| 日韩高清中文字幕| 伊人久久大线影院首页| 亚洲无线视频| 国产欧美视频综合二区| 亚洲精品动漫| 91无码人妻精品一区| 91免费观看视频| 色有码无码视频| 国产亚卅精品无码| 国产电话自拍伊人| igao国产精品| 国产香蕉97碰碰视频VA碰碰看| 四虎成人在线视频| 香蕉伊思人视频| 日韩不卡高清视频| 国产精品v欧美| 青青草原国产精品啪啪视频| 日韩国产 在线| 夜夜爽免费视频| 在线精品视频成人网| 免费观看男人免费桶女人视频| 99精品福利视频| 一级毛片高清| 日本AⅤ精品一区二区三区日| 亚洲国产成人精品无码区性色| 韩国v欧美v亚洲v日本v| 免费在线看黄网址| 午夜视频免费试看| 久无码久无码av无码| 亚洲伊人久久精品影院| 亚洲欧美另类中文字幕| 99视频在线观看免费| 亚洲成人免费在线| 欧美一区二区人人喊爽| 久久午夜夜伦鲁鲁片无码免费| 青青热久免费精品视频6| 国产成人成人一区二区| 色欲国产一区二区日韩欧美| 日韩国产综合精选| 日韩精品一区二区三区中文无码 | 国产亚洲视频中文字幕视频| 欧美日本二区| 国内黄色精品| 好吊妞欧美视频免费|